Bright Starts
Badabulle
Apramo
Babymoov
BebeDeco
Summer Infant
Tutti Bambini
Joie
Nuna
BabyGo
Happy Horse
News/ Concurs Joie in colaborare cu Farmec
Concurs Joie in colaborare cu Farmec

Vine Primavara. E timpul sa infloresti !
Luna martie nu insemna doar a treia luna din calendar, ci si luna femeii. In aceasta luna sunt doua zile mai dulci, mai calde in viata oricarei femei.
Asadar, Joie impreuna cu Farmec, doresc sa faca fericite 8 mamici, de 8 martie, cu 8 premii !!


Cum poti fi una din castigatore?
 
Intra pe pagina de facebook Joie Baby Romania si urmareste postul pentru concurs! Acolo vei gasi toate datele necesare pentru a te inscrie.
Concursul se desfasoara in perioada 22 Februaruie - 8 Martie 2017, iar castigatorii vor fi alesi cu ajutorul Woobox.
Trebuie respectate toate conditile pentru a putea castiga. 
 
Farmec, un brand 100% românesc, îmbină în mod armonios tradiția cu inovația, aducând consumatorilor produse cosmetice eficiente, apreciate de generații întregi.
 
În cadrul gamei Farmec, specialiștii au creat o varietate mare de produse cosmetice dedicate tuturor vârstelor: formule de demachiere, creme pentru ten, mâini și corp, șervețele umede, șampoane și săpunuri.
Toate acestea conțin ingrediente naturale și respectă echilibrul natural al pielii și părului, oferind o îngrijire blândă și eficientă. Calitate testată și demonstrată de-a lungul timpului este regăsită anul acesta în noi creme cu texturi ușoare și cremoase, bine tolerate și absorbite de piele, ce asigură nivelul optim de hidratare, menținând prospețimea și elasticitatea pielii.

Facebook