Custom page

POVESTEA NOASTRĂ

bucurie pură

de la familia Joie pentru familia voastră

Aici, la Joie, suntem o echipă plină de veselie, dar ne luăm în serios misiunea de a împărtăși cu ceilalți. De aceea, filozofia noastră de bază este să sprijinim familia, comunitățile și planeta pe care o împărtășim cu toții.

testarea produselor

Ne luăm în serios rolul de a proteja viața ta de zi cu zi, depășind standardele de siguranță ale UE pentru a-i face pe membrii familiei tale să zâmbească, de la prima călătorie acasă până la prima zi de școală.

Product testing
no such thing as too safe

nu există "este prea sigur"

Produsele ce oferă siguranța bebelușului tău pentru trebuie să fie alături de tine din prima zi și în fiecare zi. De aceea, supunem produsele noastre unor teste extreme: vrem să ne asigurăm că sunt pregătite pentru orice provocare ai putea întâmpina.

siguranță certificată

Să vedem cum se descurcă produsele noastre rezistente în viața de zi cu zi ce poate fi imprevizibilă...

certified safe
certified safe
certified safe
certified safe

create pentru viața reală

Să vedem cum se descurcă produsele noastre rezistente în viața de zi cu zi ce poate fi imprevizibilă...

swings

leagăne și balansoare

Leagănele și balansoarele noastre sunt testate peste 10.000 ore pentru a ne asigura de durabilitatea lor.

Cumpără leagăne și balansoare
pushchairs

cărucioare

Testăm cărucioarele noastre pe o distanță de 160 km pe teren accidentat, astfel încât să aveți parte de plimbări relaxante.

Cumpără cărucioare
car seats

scaune auto

Centurile de siguranță sunt fixate de 10.000 de ori - dublu față de cerințele standard.

Cumpără scaune auto

teste ce depășesc limitele

Click pe o categorie pentru a explora

0

Ridicăm și coborâm tetierele scaunelor auto de peste 5.000 de ori. Pentru că știm că creșterea unui copil implică schimbare constantă!

>0

Frânele, plierea, deplierea și copertinele cărucioarelor sunt testate de peste 3.000 de ori, pentru a ne asigura că rezistă în fața provocărilor vieții alături de micuți.

0

Mânerul soicii auto pentru bebeluși este mișcat înainte și înapoi de 13.000 de ori în teste - asta înseamnă 35 de rotații pe zi, timp de un an întreg!

0

Standardele de testare necesită 5.000 de cicluri de fixare și desfacere - noi dublăm această valoare la 10.000 de cicluri pentru scaunele noastre auto.

0x more

Testăm sistemul de fixare ISOFIX de 10.000 de ori (de 5 ori mai mult decât cerințele!) astfel încât să poți avea încredere în siguranța Joie.

0

5.000 de reclinări pentru a asigura un somn liniștit pentru pasagerul tău somnoros.

materialele noastre

Deoarece micul tău pasager este atât de prețios, avem grijă să utilizăm doar cele mai bune materiale în fabricarea produselor noastre.

formula for safety

formulă pentru siguranță

Testăm peste 150 de substanțe toxice pentru a ne asigura că materialele folosite sunt sigure pentru cei mici.

formula for safety
super strength

putere extraordinară

Utilizăm doar materiale de înaltă calitate în crearea produselor: aluminiu folosit în aviație, oțel cu rezistență superioară și plastic nediluat.

super strength
weave the magic

împletim magie

Țesăturile noastre împletite au toate elementele esențiale. Sunt moi și ușor de curățat, rezistente la umezeală și vânt, pentru a păstra un grad ridicat de confort.

weave the magic
knit to last

durabilitate

Țesăturile noastre sunt realizate din materiale ce permit pielii să respire, sunt concepute cu grijă pentru a rezista celor mai mari aventuri și pentru a proteja mediul înconjurător.

knit to last
Product testing

protejarea mediului înconjurător

Vrem ca bebelușii voștri să zâmbească mult timp după ce au crescut! Acest lucru înseamnă să ajutam la protejarea mediului în care ei trăiesc și se joacă.

bottles made beautiful

din sticle reciclate

Colecția noastră Cycle transformă sticlele de plastic post-consum în materiale frumoase și durabile.

bottles made beautiful
less waste, more space

mai puțină risipă, mai mult spațiu

Am reciclat peste 1.000 tone de plastic între 2005 și 2018, pentru a proteja calitatea aerului și a solului

solar super power

super-putere solară

Energia solară a redus emisiile de gaze cu efect de seră cu 1.536,5 tone până în prezent - o reducere a emisiilor de carbon echivalentă cu 153.650 de copaci. Deoarece vrem ca schimbările pe care le facem pentru viitorul copilului tău să fie pozitive.

put to good (re)use

date în (re)folosință

Având în vedere penuria de apă care afectează multe părți ale lumii, suntem atenți la consumul nostru de apă. Datorită stației noastre de tratare industrială reutilizăm 80% din apa reziduală pentru a reduce consumul.

making more with less

facem mai mult cu mai puțin

Consumul nostru de energie a scăzut în ultimii 3 ani, chiar și în contextul creșeterii producției. Acest lucru înseamnă că putem proteja mai mulți copii cu ajutorul produselor noastre care sunt mai sigure și putem oferi un mediu mai sănătos.

dăruind comunității

Nimic nu ne face mai fericiți decât să aducem bucurie familiilor din jurul nostru - de aceea, misiunea noastră este să dăm înapoi comunității noastre. Fiecare familie se confruntă cu o serie diferită de provocări și suntem recunoscători pentru oportunitățile de a ajuta.

giving back

dăruind comunității

Click pe o categorie pentru a explora

transit

Actul de a învăța se extinde dincolo de sala de clasă, de aceea am donat 10 microbuze Sunshine pentru a ajuta copiii cu nevoi speciale din Marea Britanie să se alăture colegilor lor în excursii școlare.

UNITAR

Fiecare copil merită să călătorească în siguranță, astfel încât în calitate de partener global al UNITAR pentru siguranța rutieră a copiilor, echipăm experții din întreaga lume cu instrumentele și pregătirea necesare pentru a păstra copiii în siguranță în timp ce călătoresc și explorează.

mobility

În colaborare cu partenerii noștri din Maroc am donat cărucioare, cărți și computere pentru a oferi copiilor defavorizați șansa de a călători, explora și învăța.

heart care

Proiectat de niște copii tratați în Centrele de Cardiologie din Germania, căruciorul Joie în ediție limitată a strâns fonduri pentru Stiftung Kinderherz, o fundație pentru copiii cu malformații cardiace.

hearing

Ne bucurăm să fim parteneri cu Fundația Copiilor cu Deficiente de Auz în efortul lor de a ajuta copiii din Taiwan cu deficiențe de auz să inteleagă și să comunice cu încredere.

health & safety

sănătate și siguranță

Deși ne dorim ca munca la Joie să fie distractivă, nu dorim să ne expunem echipa niciunui risc sau pericol. În acest scop, efectuăm în mod constant instruiri și inspecții de siguranță și oferim controale medicale anuale pentru personalul angajat în producție.

health & safety
giving back

dăruind înapoi

Este important să răspândim bucurie și în afara familiei, de aceea ne încurajăm angajații să se ofere voluntari la acțiuni de caritate, donări de sânge și să sprijine persoanele dezavantajate social.

giving back
extracurricular

extracurricular

Angajații noștri merită să se relaxeze în afara orelor de lucru, de aceea facilitățile Joie oferă o sală de gimnastică, terenuri de tenis de masă și propria noastră ligă de fotbal, pentru a menține zâmbetele pe fețele familiei noastre.

extracurricular