Despre noi

Istoric

In anul 2006 am pornit pe acest drum frumos, infiintand o companie romaneasca cu focusul pe calitatea produselor pentru parinti, bebelusi si copii. Inca de la inceput am stiut ca urmeaza o calatorie lunga plina de evenimente frumoase si ne bucuram ca nu ne-am inselat. In toti acesti ani am ajuns sa reprezentam cu incredere mai multe branduri internationale de bebelusi, foarte bine pozitionate atat in Europa, cat si in SUA, pentru a putea satisface dorintele fiecarui parinte si ale fiecarui bebelus.

Valori

Grija si pasiunea pentru cei mici si parinti ne-au ghidat inca de la inceput iar asta ne-a determinat sa selectionam branduri cu traditie in domeniu si sa ne asiguram ca toate produsele corespund standardelor stricte de siguranta si calitate. Stim ca echipamentele bebelusilor vor sta in preajma lor ceva vreme, de aceea ne-am propus sa imbinam utilul cu placutul, fiabilitatea cu simplitatea si eficienta cu eleganta – acestea fiind si criteriile de baza in alegerea brandurilor.

Servicii

Bebebrands este un distribuitor de produse pentru bebelusi si parinti in Romania ce are ca promisiune sa satisfaca toate nevoile din domeniul puericulturii la cele mai inalte standarde. Produsele pe care le comercializam sunt aduse de la distribuitori de incredere din intreaga lume si sunt testate in mod corespunzator.

Produse

Am selectionat cu multa grija si atentie toate produsele necesare in primi ani de viata si ne-am asigurat de calitatea si siguranta acestora pentru a va putea oferi cele mai bune variante de pe piata.