CELEBRITATILE SUNT ATENTE LA… ECHIPAMENTELE BEBELUSILOR

miercuri, 17 iulie 2019 16:10:12 Europe/Bucharest

Celebritatile de peste ocean sunt recunoscute ca fiind foarte atente la aspectul lor si accesoriile pe care le aleg atunci cand paparazzi sunt pe urmele lor. Chiar si cand vine vorba de accesoriile pentru copii lor, acestea nu se dau in laturi de la modele de carucioare foarte in trend, ale brandurilor consacrate si apreciate atat in America cat si in Europa.

Citește Mai Mult

#JURNALDEPROASPATAMAMA: LUNA A IX-A

joi, 18 iulie 2019 11:16:48 Europe/Bucharest

9 luni. 9 luniii??? Când au trecut atâtea? Și eu unde am fost? Și tu când ai crescut atât de mare? Bebelușule, mai rămâi mic o vreme, te rog! Am auzit părinți care de abia așteptau să le crească mari copiii. Credeau că atunci se vor înțelege altfel cu ei pentru că vorbesc, merg, mănâncă singuri. Fiecare cu reperele sale. 

Citește Mai Mult

BEBELUȘUL TĂU DOARME CEL MAI BINE ÎN NUNA LEAF

joi, 18 iulie 2019 11:26:13 Europe/Bucharest

O zi plăcută de vară, când adie ușor vântul, iar frunzele copacilor se leagănă. Un moment de inspirație pentru conceperea unui produs revoluționar și evolutiv, care poate schimba viața de mămică. Leaf și Leaf Curv sunt produse create pentru a oferi mămicilor momente de răgaz într-o zi lungă. Seria Leaf de la Nuna imită cu desăvârșire mișcările unei frunze care se leagănă la cea mai blândă adiere a vântului. Un șezlong minunat, de unde micuții vor începe să descopere tainele noii lumi încă din prima zi de viață.

Citește Mai Mult

Scaunul auto rotativ Joie I-spin 360 este marele castigator al editiei din aceasta toamna a testelor ADAC - cele mai stricte si exigente teste de siguranta. I-spin 360 a obtinut un rezultat de exceptie (1.8) - rezultat neatins pana acum de niciun alt scaun rotativ.

Citește Mai Mult